Poništena prodaja Zastave partnera“

Izvor: Glas javnosti, 23.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poništena prodaja "Zastave partnera“

KRAGUJEVAC - Agencija za privatizaciju poništila je ugovor o prodaji „Zastavine“ firme „Zastava partner“ koja poseduje pet kancelarija u upravnoj zgradi kragujevačke fabrike. Ovo je juče kazao Zoran Mihajlović, predsednik Samostalnog sindikata „Zastava automobila“. - Državni sekretar Nebojša Ćirić obavestio nas je usmeno u petak da je privatizacija „Zastava partnera“ poništena. Ovih dana očekujemo i pismenu potvrdu te odluke. Da mediji nisu „podigli veliku prašinu“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << oko privatizacije tog fantomskog preduzeća, ne bismo uspeli da je osporimo - kaže Mihajlović.

Početkom septembra, za „siću“ od 152.000 dinara kragujevačkom biznismenu Gvozdenu Jovanoviću na aukciji je prodata firma koja je zapošljavala dva radnika u pet kancelarija na 150 kvadrata u „Zastavinoj“ zgradi. Ta zgrada inače treba da pripadne „Fijatu“ kada se potpiše ugovor.

- Mi nećemo učestvovati na zvaničnoj ceremoniji potpisivanja ugovora države Srbije sa „Fijatom“. Ugovorom će biti potvrđeno zajedničko ulaganje dve strane. Međutim, da bi se formiralo zajedničko preduzeće, mora da se donese i odluka o podržavljenju „Zastave“. Ona još nije doneta, tako da će ugovor sa „Fijatom“ morati da ima anekse kojim se to pitanje rešava - kaže Mihajlović.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Poništena prodaja

Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 06:37

KRAGUJEVAC - Privatizacija "Zastava partnera“ poništena je, obavestio nas je pre nekoliko dana državni sekretar Nebojša Ćirić. Da mediji nisu "podigli veliku prašinu“ oko privatizacije ove firme, ne bismo uspeli, izjavio je Zoran Mihajlović, predsednik Samostalnog sindikata "Zastava automobila“.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.