Izvor: B92, 14.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć za mala i srednja preduzeća

Beograd -- Evropska agencija za rekonstrukciju obezbedila je fond s dva miliona evra pomoći za mala i srednja preduzeća.

Bespovratna pomoć namenjena je preduzećima koja mogu da ponude nove poslove. Pomoćnik ministra nauke Dragan Povrenović objasnio je da će prednost imati preduzeća koja zaposle više radnika, s tim što su isključeni trgovina i saobraćaj.

"Da bismo povećali svoju konkurentnost moramo se pojaviti, pre svega, na evropskom i svetskom tržištu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne možemo biti konkurentni time što ćemo se pojavljivati isključivo na svom tržištu, a da bi smo se pojavili na svetskom tržištu moramo kvalitet usluga, proizvoda i ponuda koje imamo podići na tako visak nivo da one mogu biti prisutne i da mogu opstati na tako probirljivom i zaista veoma oštrom svetskom tržištu", kaže Povrenović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.