Pomoć od 5.000 dinara do sada primilo 28.000 zaposlenih

Izvor: Politika, 15.Jul.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć od 5.000 dinara do sada primilo 28.000 zaposlenih

BEOGRAD – Uprava za trezor Ministarstva finansija je do ovog trenutka prebacila sredstva na račune skoro 1.000 organa čiji će zaposleni dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara i do sada je tu pomoć dobilo oko 28.000 zaposlenih u državnom sektoru, saopšteno je danas iz Ministarstva finansija.

Na sajtu Uprave za trezor je ranije objavljeno da će se uplata vršiti preko tekućih računa zaposlenih koji ispunjavaju uslove za dobijanje pomoći.

Jednokratna pomoć isplaćivaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se zaposlenima u institucijama i službama koje se finansiraju iz državnog budžeta ili iz budžeta jedinica lokalne samouprave i teritorijalne autonomije.

Sve institucije i službe čiji radnici ispunjavaju uslove za dobijanje jednokratne pomoći treba da spiskove zaposlenih, sa stanjem na dan 30. juna 2010. godine, dostave nadležnoj organizacionoj jedinici Uprave za trezor.

Isplata se vrši odmah po dostavljanju spiskova zaposlenih, što znači da od brzine dostavljanja spiskova zavisi i brzina isplate jednokratne pomoći, napominje se u saopštenju Ministarstva.

Jednokratnu pomoć dobiće svi zaposleni čija osnovna neto plata nije veća od 50.000 dinara.

Tanjug

objavljeno: 16.07.2010.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela isplata jednokratne pomoći zaposlenima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2010

BEOGRAD -..Uprava za trezor Ministarstva finansija je do ovog trenutka prebacila sredstva na račune skoro 1 hiljada organa čiji će zaposleni dobiti jednokratnu pomoć od 5 hiljada dinara i do sada je tu pomoć dobilo oko 28 hiljada zaposlenih u državnom sektoru, saopšteno je danas iz Ministarstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Javni sektor: Počela isplata jednokratne pomoći

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jul.2010

BEOGRAD - Ministarstvo finansija Srbije saopštilo je danas da je počela isplata jednokratne pomoći od po 5.000 dinara za zaposlene u javnom sektoru čija je neto plata manja od 50.000 dinara, a novac je obezbeđen u okviru budžeta Ministarstva rada i socijalne politike Srbije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Počinje isplata bonusa od 5.000 dinara

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jul.2010

BEOGRAD - Ministarstvo finansija je preko Uprave za trezor počelo isplatu jednokratne pomoći od po 5.000 dinara zaposlenima u institucijama i službama koje se finansiraju iz državnog budžeta ili iz budžeta jedinica lokalne samouprave i teritorijalne autonomije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Počela isplata jednokratne pomoći od 5.000 dinara zaposlenima u javnom sektoru

Izvor: Glas javnosti, 16.Jul.2010, 07:14

BEOGRAD - Isplata jednokratne pomoći od 5.000 dinara zaposlenima u institucijama i službama koje se finansiraju iz državnog budžeta ili budžeta lokalnih samouprava počeće danas. Tu pomoć dobiće zaposleni na neodređeno vreme, čija plata nije veća od 50.000 dinara...Jednokratnu pomoć dobiće...

Nastavak na Glas javnosti...

Radnicima bonus,penzionerima mrvice

Izvor: B92, 16.Jul.2010

Beograd -- Dok zaposleni javnom sektoru već dobijaju pomoć od po pet hiljada dinara, penzioneri će po svemu sudeći, opet izvući deblji kraj...Dok je zaposlenima u državnim službama limit za bonuse postavljen na 50.000 dinara, daleko iznad prosečne zarade, jednokratna pomoć će biti dodeljena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.