Polzela se gasi u petak

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Jul.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polzela se gasi u petak

LJUBLJANA - Stečajni upravitelj Tvornice nogavica Polzela Zlatko Hohnjec će u petak zaustaviti cjelokupnu proizvodnju.

Tvornicu koja je u stečaju od prosinca 2016. će biti zatvorena stoga što kompanija u stečaju smije raditi najduže godinu dana. Dovršit će još samo naručene proizvode,  pojasnio je Hohnjec. Maloprodajne trgovine ostat će otvorene do rasprodaje zaliha.

Polzela je godinama bila pogligon za stjecanje jeftinih političkih poena iako je još 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << godine bilo jasno da kompanija nema budućnosti na tržištu.

Mnogi procjenjuju kako je ovakav tužan kraj ipak valjalo izbjeći jer za čarapama Polzele postoji interes na tržištima bivše Jugoslavije, a vlastita maloprodajana mreža dobro posluje i može nastaviti s radom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.