Izvor: Beta, 04.Maj.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednici mogu da podnesu zahteve za subvencije

BEOGRAD, 4. maja 2010. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je da registrovani poljoprivrednici od danas mogu da podnesu zahteve za dobijanje 14.000 dinara subvencije po hektaru po osnovu Uredbe o regresiranju ratarske i povrtarske proizvodnje u 2010. godini.

"Svi registrovani poljoprivredni proizvodjači mogu podneti zahteve na šalterima Uprave za trezor od danas do 30. juna i od 1. do 30. septembra", rekao je agenciji Beta pomoćnik ministra poljoprivrede Milan Stegić.

"Prve isplate očekuju već tokom maja", kazao je on i dodao da će sredstva biti davana prema redosledu podnošenja zahteva. Stegić je rekao da "nema razloga za paniku i stvaranje gužvi na šalterima, jer je obezbedjeno dovoljno novca za sve". Procenjuje se, kako je naveo, da će za sredstva za nabavku semena, djubriva i goriva, konkurisati oko 300.000 registrovanih poljoprivrednika.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas zahtevi za subvencije u poljoprivredi

Izvor: EMportal, 04.Maj.2010

Ministarstvo poljoprivrede saopštilo da registrovani poljoprivrednici od danas mogu da podnesu zahteve za dobijanje 14.000 dinara subvencije po hektaru, na osnovu Uredbe o regresiranju ratarske i povrtarske proizvodnje u 2010.

Nastavak na EMportal...

Od danas zahtjevi za subvencije u poljoprivredi

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2010

BEOGRAD, Ministarstvo poljoprivrede saopštilo da registrovani poljoprivrednici od danas mogu da podnesu zahtjeve za dobijanje 14.000 dinara subvencije po hektaru, na osnovu Uredbe o regresiranju ratarske i povrtarske proizvodnje u 2010. 'Svi registrovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahteve...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.