Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2021, 10:03

Poljoprivrednici iz BiH najavili blokadu carinskih prelaza

SARAJEVO, BIJELJINA - Ogorčeni i nezadovoljni poljoprivrednici iz cijele BiH 4. maja će blokirati sve granične prelaze za teretna vozila ukoliko Vijeće ministara BiH do tada ne usvoji prelevamne na svježe i rahlađeno juneće i svinjsko meso, ali i na druge poljoprivredne proizvode, te ističu da im nije do razgovora s nadležnima već hoće konkretne poteze.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Poljoprivrednici iz BiH najavili blokadu carinskih prelaza

Izvor: Capital.ba, 13.Apr.2021

SARAJEVO, BIJELJINA – Ogorčeni i nezadovoljni poljoprivrednici iz cijele BiH 4. maja će blokirati sve granične prelaze za teretna vozila ukoliko Savjet ministara BiH do tada ne usvoji prelevamne na svježe i rahlađeno juneće i svinjsko meso, ali i na druge poljoprivredne proizvode, te ističu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.