Pojačalo od 550.000 dolara

Izvor: S media, 19.Nov.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačalo od 550.000 dolara

Ljubitelji dobrog zvuka obično ne žale pare kada je kupovina hi-fi opreme u pitanju, ali pojačalo “Masterpiece Vintage Audio” će ostati samo san mnogih. Iako se najavljuje kao audio uređaj za one koji zahtevaju samo najbolje, cena od tričavih 550.000 dolara će verovatno pokolebati potencijalne kupce.

Pojačalo je izrađeno u retro stilu sa samo četiri prekidača sa prednje strane, dok se pozadi nalaze jedan steero XLR i tri RCA priključka.

Specijalci zamenili oružje gitarama

Pojačalo je izrađeno u limitiranoj seriji a ilustracije radi, za ove pare će vam većina poznatih svetskih bendova svirati na privatnoj zabavi.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pojačalo od 550.000 dolara

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2010

NJUJORK, Ljubitelji dobrog zvuka obično ne žale pare kada je kupovina hi-fi opreme u pitanju, ali pojačalo “Masterpiece Vintage Audio” će ostati samo san mnogih. Iako se najavljuje kao audio uređaj za one koji zahtjevaju samo najbolje, cijena od tričavih 550.000 dolara će vjerovatno pokolebati...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.