Pogledajte nove cijene cigareta u BiH

Izvor: Capital.ba, 03.Dec.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nove cijene cigareta u BiH

BANJALUKA – Nove maloprodajne cijene cigareta i duvana za pušenje stupaju na snagu od 1. januara 2019. godine. U skladu sa Odlukom Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje o utvrđivanju specifične i minimalne akcize na cigarete i duvan za pušenje za 2019. godinu, koju je ranije usvojio Upravni odbor UIO, svi proizvođači i distributeri cigareta morali su do 30.11.2018. godine dostaviti nove kalkulacije maloprodajnih cijena cigareta i duvana za pušenje koje će biti na snazi od >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << početka 2019. godine. „U sladu sa Odlukom o utvrđivanju specifične i minimalne akcize na cigarete i duvan za pušenje za 2019. godinu, po paklici cigareta će se u 2019. godini plaćati proporcionalana akciza u visini 42% maloprodajne cijene i specifična akciza u iznosu od 1,65 KM po paklici. Po kilogramu duvana za pušenje u 2019. godini plaćaće se akciza u iznosu od 114,40 KM“, rekao je načelnik Odjeljenja za komunikacije i međunarodnu saradnju UIO Ratko Kovačević. Cijene cigareta i duvana pogledajte u nastavku:   CAPITAL: Svjetlana Š.    

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Objavljen novi cjenovnik cigareta i duvana u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2018

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) objavila je novi cjenovnik cigareta koji stupa na snagu od 1. januara 2019. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.