Pogledajte kako se besni farmer osvetio policajcima (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Avg.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako se besni farmer osvetio policajcima (VIDEO)

Rodžer Pajon, farmer iz Vermonta, svojim traktorom je uništio sedam policijskih vozila na parkingu stanice okruga Orleans. Nezadovoljni farmer je na ovaj način hteo da pokaže nezadovoljstvo zbog hapšenja i optužnice za uzgajanje marihuane.

Da stvar bude neobičnija, policajci iz pomenutog okruga njega nisu uhapsili, već su to uradile njihove kolege iz obližnjeg okruga Njuport.

Traktor kojim je upravljao 34-godišnji muškarac je jedan od najvećih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se može kupiti na američkom tržištu, sa dva točka prečnika 1.8 metara na zadnjem delu.

Nakon ovog čina, Pajon se mirno odvezao, verujući da policajci nemaju nijedan "čitav" automobil kojim bi ga jurili. Na njegovu žalost, uhapšen je nakon par kilometara i trenutno se nalazi u pritvoru gde očekuje suđenje.

(Autoportal)

Foto: printcr video

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.