Pogledajte kako je devojčica održala lekciju bankarima (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je devojčica održala lekciju bankarima (VIDEO)

Viktorija je svoj prvi javni govor o ekonomiji imala nekoliko nedelja ranije u Kanadi tokom okupljanja 600 članova Rotary Cluba, piše index.

O čemu sanjaju Kanađani

Šangaj preplavili milioneri

Gde će se najbolje živeti 2052?

Na konferenciji u Filadelfiji Viktorija je istakla po njoj tri najbitnije tačke zašto Kanađani plaćaju velike poreze, kakvi su tajni dogovori između svetskih bankara kao i to zašto se bankari bogate dok su svi siromašni. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kodak u tajnosti čuvao nuklearni reaktor

Izvor: S media, 16.Maj.2012

Ono što mnogi žele da znaju jeste kako je Kodak dobio dozvolu za držanje nuklearnog reaktora i urana u gusto naseljenom Ročesteru, gradu od nekih 220.000 stanovnika...Odgovor je: Kodak je čitavu stvar držao u tajnosti. Priča je tek nedavno izašla u javnost, kada je bivši zaposleni Kodaka progovorio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.