Pogledajte: Da li on ima najbolji posao na svetu? (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Sep.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Da li on ima najbolji posao na svetu? (VIDEO)

Čini se da Lars Larson ima najbolji posao na svetu - on brine za sigurnost devojaka na takmičenju u toples skakanju na trambolini.

Zapravo, imao bi najbolji posao na svetu da u pitanju nije kampanja napravljena da podigne svest o raku dojke kod muškaraca.

Naime, Lars Larson ustvari je irski glumac i komičar Kris O'Daud kojem je poverena glavna uloga u ovom snimku, a uprkos tome što ipak ne radi ovo svaki dan, nema sumnje da je uživao dok je trajalo snimanje.

(RTS)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Pogledajte: Da li on ima najbolji posao na svijetu?

Izvor: Cafe.ba, 17.Sep.2012, 01:04

Na internetu se pojavio snimak najboljeg posla na svijetu - u pitanju je srećnik Lars Larson koji se brine za zdravlje i bezbjednost takmičarki skakanja na trambolini u toplesu. Međutim, u pitanju je video kojim se podiže svijest muškaraca o raku dojke.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.