Podzemni put ka Lidlu! Na prvoj raskrsnici idite DESNO, tunel vas vodi do magacina: Društvene mreže GORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podzemni put ka Lidlu! Na prvoj raskrsnici idite DESNO, tunel vas vodi do magacina: Društvene mreže GORE

Manija koja je nastala u radnjama zbog jeftine piletine i banana inspirisala je mnogo internet "mimova"

Velike gužve u prodavnicama novootvorenog "Lidla" širom Srbije glavna su tema na društvenim mrežama ovih dana.

, odnosno fotografija sa smešnim porukama koje se šire internetom.

"Mim" koji je privukao veliku pažnju Novosađana je onaj koji je otkrio staru novosadsku tajnu, da postoji tajni tunel ispod Dunava koji vodi od Petrovaradinske tvrđave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do "Lidla".

Istraživači podzemlja Tvrđave iz grupe UGRIP naveli su da od postojeća četiri tunela koji ispod Dunava vode ka Novom Sadu - ka nekadašnjoj Ostrvskoj tvrđavi, ka Jermenskoj crkvi (sada palati Pupin), ka Brukšancu (mostobranu) i ka Futogu - do "Lidla" se može stići podzemnim putem ka Futogu (u pitanju je tunel broj 1) kada na prvoj T raskrsnici (dva i po kilometra od Kraljevskog IV položaja kontraminskog sistema) skrenete desno ka Lidlu. Posle jednog kilometra ulazi se u magacine "Lidla".

- U ovu avanturu do podzemnih magacina "Lidla" gde se nalaze velike zalihe pilića i još pregršt iznenađenja vode vas najveći poznavaoci tajne podzemlja i čuvari Tvrđave - čuveni Ugripi - stoji u opisu mape koja se pojavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.