Podržavanje ekonomskog razvoja u zemljama regiona je naša prioritetna pozicija

Izvor: B92, 06.Jul.2021, 14:52

"Podržavanje ekonomskog razvoja u zemljama regiona je naša prioritetna pozicija"

Podsticanje ekonomskog razvoja u BiH i zemljama regiona je prioritetna pozicija, kaže specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer.

Palmer je razgovarao sa predstavnicima najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u BiH i sa predsednikom uprave STUDEN Holdinga, Ilijom Studenom o investicijama i razvoju privrede Zapadnog Balkana.

"Podržavanje i podsticanje dugoročnog ekonomskog razvoja u BiH i u zemljama regiona je naša prioritetna pozicija. STUDEN >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Holding stvara poslovne mogućnosti koje povezuju tržišta, a to je potvrda uspešnih investicija", rekao je Palmer.

BIMAL Grupa, koja je deo STUDEN Holdinga, je najpre 2019. godine kupila fabriku za proizvodnju jestivog ulja Novo Sunce u Somboru, a pokretanjem akvizicije i integracije fabrike Bečejka nastavlja razvoj poslovne grupe i širenje proizvodnih kapaciteta u Srbiji.

Sticanjem vlasništva u fabrici stočne hrane Bečejka, BIMAL stvara dodatan potencijal i poslovne mogućnosti, čime jača svoju poziciju na tržištima Zapadnog Balkana, EU i Bliskog istoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Palmer: Podsticanje ekonomskog razvoja u BiH i regionu naša prioritetna pozicija

Izvor: Danas, 06.Jul.2021

Specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer razgovarao je sa predstavnicima najvećeg agroindustrijskog kompleksa u BiH i sa predsednikom uprave Studen holdinga Ilijom Studenom o investicijama i razvoju privrede Zapadnog Balkana, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.