Pod sumnjom da su preprodavali hašiš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod sumnjom da su preprodavali hašiš

Policija je nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima u Kraljevu uhapsila dve os

obe kod kojih je pronađeno oko 200 grama droge za koju se sumnja da je hašiš, saopštilo je danas kraljevačka policija.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je za V.R. (25) i I.P. (19), obojica iz Kraljeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlanja u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Policija je prilikom pregleda taksi vozila kod V.R "pronašli paket sa 110 grama, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod I.P još 107,3 grama - tamno braon boje za koju se sumnja da hašiš, upakovane u više paketa".

Policijski službenici će osumnjičene, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku privesti višem javnom tužiocu u Kraljevu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.