Početna cena 130 miliona evra

Izvor: Blic, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početna cena 130 miliona evra

Agencija za privatizaciju objavila je juče tender za prodaju hotela „Grand" i „Sunčani vrhovi" na Kopaoniku, kao i hotela „Kontinental" i „Geneks apartmana" u Beogradu.

Na prodaju će biti ponuđeni i restoran „Zvrk" na Kopaoniku, stambene jedinice na Kopaoniku i Raškoj i teniska hala i energana u Beogradu.

Minimalna cena za hotelski kompleks na Kopaoniku i stambene jedinice u Raškoj je 45 miliona evra. Kupac će morati da se obaveže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na zadržavanje funkcije hotela 20 narednih godina i održavanje nivoa kvaliteta od minimum četiri internacionalne zvezdice u naredne dve godine od završetka prodaje.

Za kupovinu hotela „Kontinental", „Geneks apartmana", teniske hale i energane u Beogradu biće ponuđena minimalna cena od 85 miliona evra.

Prodaja delova „Geneksa" biće održana 31. marta naredne godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.