Počeo rad na Studiji izvodljivosti pruge Beograd-Budimpesta

Izvor: Beta, 01.Feb.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo rad na Studiji izvodljivosti pruge Beograd-Budimpesta

BEOGRAD, 1. februara 2015. (Beta) - Železnice Srbije, Kineska železnička korporacija i Korporacija madjarskih državnih železnica potpisali su Memorandum o razumevanju za rad na Studiji izvodljivosti za projekat pruge Beograd-Budimpešta, saopšteno je u nedelju.

U saopštenju se navodi da je u ime Železnica Srbije memorandum potpisao generalni direktor Miroslav Stojčić.

Srpske, kineske i madjarske železnice definisale su tim dokumentom plan rada na studiji izvodljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za izgradnju i modernizaciju pruge Beograd–Budimpešta.

Kako se navodi, dokument je u skladu sa Memorandumom o razumevanju o saradnji za projekat madjarsko-srpske železnice, koji su potpisale Kina, Madjarska i Srbija, kao i planom saradnje za rad na studiji izvodljivosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.