Počeo Sajam etno hrane i pića

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Sajam etno hrane i pića

BEOGRAD, 26. novembar 2011. (Beta) - Šesti Sajam etno hrane i pića, na kojem oko 250 učesnika predstavlja tradicionalne proizvode iz svih krajeva Srbije koji se najčešće proizvode od organski gajenih sirovina i u ograničenim količinama, počeo je u subotu u Beogradu.

BEOGRAD, 26. novembar 2011. (Beta) - Šesti Sajam etno hrane i pića, na kojem oko 250 učesnika predstavlja tradicionalne proizvode iz svih krajeva Srbije koji se najčešće proizvode od organski gajenih sirovina i u ograničenim količinama, počeo je u subotu u Beogradu.Cilj sajma je, kako je rečeno na otvaranju, pored predstavljanja proizvoda i proizvodjača potencijalnim kupcima, promocija nacionalnih specijaliteta, zaštita imena, receptura i geografskog porekla radi utvrdjivanja robnih marki etno proizvoda.Manifestacija, koja se održava na Beogradskom sajmu i traje do 29. novembra, prvenstveno je poslovne prirode, jer izlagači svoje proizvode predstavljaju vlasnicima restorana, trgovinskim radnjama, šefovima kuhinja i nabavljačima hotela, trgovinskih lanaca i izvoznicima.Cilj je da se potencijalni kupci upoznaju sa asortimanom, ukusom i cenom specijaliteta koje mogu uvrstiti u sopstvenu ponudu ili ponuditi inostranim partnerima. Posetioci sajma mogu probati ili kupiti domaću zimnicu, razne vrste vina i rakija, meda, kolače, mesne preradjevine i sireve, voće, čajeve i lekovito bilje.Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00, a poslednjeg dana od 10.00 do 17.00 sati. Poslovnim posetiocima uz popunjavanje registracionog lista ili vizit kartu ulaz je besplatan, a za ostale cena karte je 250 dinara, za grupne 150 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.