Počelo prijavljivanje za subvencije za uzgoj teladi za tov

Izvor: Beta, 10.Apr.2023, 11:11

Počelo prijavljivanje za subvencije za uzgoj teladi za tov

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je da je  danas počelo prijavljivanje na javni poziv za subvencije za uzgoj teladi za tov, i trajaće do 10. maja.Prijave za subvencije, koje iznose 20.000 dinara po grlu, podnose se preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji.Uredbom o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju Srbije u 2023. za tov junadi, jagnjadi, jaradi i svinja izdvojeno je 3,2 milijarde dinara iz budžeta.Iz Ministarstva poljoprivrede su podsetili i da krajnji rok za prijavu u elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava (sistem eRPG) ne postoji, te poljoprivrednici mogu da prijavu i obnovu statusa gazdinstva odrade sve do trenutka podnošenja zahteva za željenu subvenciju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počelo prijavljivanje za subvencije za krave za uzgoj teladi za tov

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Apr.2023

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za subvencije za krave za uzgoj teladi za tov koji će biti otvoren do 10. maja. Prijave za subvencije se podnose preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji. Uputstvo za prijavu za subvenciju možete pogledati OVDE. Iz ministarstva još jednom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.