Počeli razgovori Srbije i MMF

Izvor: S media, 17.Maj.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli razgovori Srbije i MMF

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) i delegacija Srbije počele su danas zvanične razgovore o četvrtoj reviziji kreditnog stend baj aranžmana.

Razgovori su započeli plenarnom sednicom u Narodnoj banci Srbije (NBS) kojoj su sa srpske strane prisustvuju potpredsednici Vlade Srbije Božidar Djelić i Jovan Krkobabić, ministarka finansija Diana Dragutinović, ministar ekonomije Mladjan Dinkić i guverner NBS u ostavci Radovan Jelašić.

Kako je najavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon plenarne sednice delegacija MMF, koji predvodi Albert Jeger, u Vladi Srbije sastati će se sastati premijerom Mirkom Cvetkovićem i ministarkom finansija Dianom Dragutinović.

Centralna banka je ranije najavila da će u razgovorima biti razmotrena najnovija fiskalna, monetarna i makroekonomska kretanja u Srbiji, kao i ispunjenje utvrdjenih kriterijuma za mart 2010. i realizacija obaveza preuzetih sporazumom sa MMF o stend baj

aranžmanu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeli razgovori Srbije i MMF o novoj reviziji aranžmana

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Maj.2010

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i delegacija Srbije počele su danas zvanične razgovore o četvrtoj reviziji kreditnog stend baj aranžmana. Razgovori su započeli plenarnom Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.