Počele pripreme za gradnju stanova na Voždovcu

Izvor: Beta, 30.Avg.2010, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme za gradnju stanova na Voždovcu

BEOGRAD, 30. avgust 2010. (Beta) - Pripremni radovi za izgradnju stanova na lokaciji nekadašnje kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" na Voždovcu u Beogradu, a u okviru projekta masovne stanogradnje Vlade Srbije, počeli su u ponedeljak.

Radove, koji podrazumevaju izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 4.578 stanova i 147 lokala, otvorio je ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Prva faza se odnosi na rušenje kasarne, a očekuje se da prvi stanovi budu useljivi 2012. godine, kazao je Dulić.

Dulić je kazao da bivši vlasnici zemljišta na kome se nalazi nekadašnja kasarna, a koji su protestovali danas ispred tog zdanja, nemaju sada pravo da od države traže njegov povraćaj ili nadoknadu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgradnja jeftinih stanova

Izvor: RTV Pink, 30.Avg.2010

. . . Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić otvorio je danas pripremne radove na izgradnji 4.578 stanova na mestu kasarne "4. juli" u Beogradu, u okviru državnog programa jeftine stanogradnje u Srbiji, najavljujući da će svi stanovi na toj lokaciji na Voždovcu biti useljeni...

Nastavak na RTV Pink...

Počele pripreme za izgradnju 4.578 stanova na Voždovcu

Izvor: Poslovni magazin, 30.Avg.2010

Pripremni radovi za izgradnju stanova na lokaciji nekadašnje kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" na Voždovcu u Beogradu, a u okviru projekta masovne stanogradnje Vlade Srbije, počeli su u ponedeljak.Radove, koji podrazumevaju izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 4.578 stanova i 147 ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Prva useljenja u martu 2012.

Izvor: Blic, 31.Avg.2010, 01:15

Pripremni radovi na izgradnji 4.578 jeftinih stanova na mestu stare kasarne „Stepa Stepanović“ na Voždovcu počeli su juče rušenjem vojnih objekata na placu kasarne. Kvadrat stana koštaće najviše 1.290 evra, prodaja počinje u oktobru a prva useljenja očekuju se u martu 2012.godine, najavio...

Nastavak na Blic...

Na Voždovcu počela izgradnja stanova

Izvor: Glas javnosti, 31.Avg.2010

BEOGRAD - Na lokaciji nekadašnje kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" na Voždovcu u Beogradu juče su počeli pripremni radovi za izgradnju stanova, a u okviru projekta masovne stanogradnje Vlade Srbije...Radove, koji podrazumevaju izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 4.578 stanova i 147 lokala,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.