Počela rekonstrukcija Balkanske ulice, u avgustu i Takovska

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija Balkanske ulice, u avgustu i Takovska

Rekonstrukcija Balkanske ulice počela je danas i trajaće do 15. oktobra, a nakon završetka radova postaće posebna zona od interesa za turizam grada kao ulica starih zanata, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, biće zamenjene kompletne instalacije, vodovodna i toplovodna mrežu, jer to nikada ranije nije rađeno, zameniće se i kocke na kolovozu, a trotari će biti pod kamenom, a ne kao do sada pod asfaltom.

"Omogućićemo ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji se bave starim zanatima da besplatno, ili uz malu nadoknadu, dobiju lokale u ovoj ulici i na taj način sačuvamo njen duh", rekao je Vesić.

Dodao je da danas počinje rekonstrukcija Svetogorske ulice, na potezu od Takovske do Kondine, kao i da će za dva dana početi radovi u Radničkoj, a od 10. avgusta počeće radovi u Takovskoj, na potezu od 27. marta do Jaše Prodanovića, preneo je Beoinfo.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Balkanske: Novi vlasnici starih zanata

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2018

U Balkanskoj ulici danas počinje rekonstrukcija, a neki majstori prinuđeni su da zatvore lokale. Rasprodaja zbog zatvaranja, radnje nedavno prodate na licitaciji. Novi vlasnik tražio 400 evra za zakup lokala REKONSTRUKCIJA Balkanske ulice, na potezu od Ulice kraljice Natalije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.