Počela prijava za stanove u okviru projekta Beograd na vodi

Izvor: Beta, 16.Mar.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prijava za stanove u okviru projekta Beograd na vodi

BEOGRAD, 16. marta 2015. (Beta) - Prijava za kupovinu stanova u okviru projekta "Beograd na vodi" počela je u ponedeljak, a zainteresovani kupci to mogu učiniti na sajtu belgradewaterfront.com.

Zainteresovani se mogu prijaviti i na telefon 011 7 888 888 ili besplatnim pozivom na 0800 300 888.

Pozivanjem info centra nije moguće saznati cenu kvadrata stanova koji se nude, ali se očekuje da bude nešto viša od uobičajenih u Beogradu.

Nije poznata ni kvadratura, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << odnosno veličina stanova koji će biti u prodaji, ali se pretpostavlja da će se graditi od jednosobnih do četvorosobnih.

Na sajtu preduzeća "Beograd na vodi" (belgradewaterfront.com) objavljen je upitnik sa najosnovnijim podacima koje zainteresovani gradjani mogu da popune. Upitnik se može popuniti i na sajtu kompanije "Igl hils" iz Abu Dabija (eaglehills.com).

Upitnik sadrži i pitanja o strukturi stana za koje su kupci zainteresovani, broju spavaćih soba, gde se može izabrati od jedne do četiri sobe, način na koji žele da budu kontaktirani, kao i pitanje o nacionalnosti i zemlji prebivališta zainteresovanog kupca.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će na osnovu prijava investitor stambenih kula u okviru "Beograda na vodi" imati podatke koliko ljudi je zainteresovano i za koje stanove.

Mali je rekao da bi na osnovu toga trebalo da bude odredjena i cena stanova. On je ranije tvrdio da država ne daje nikakve garancije i ne snosi rizik da li će stanovi biti prodati ili ne.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prijava za stanove u Beogradu na vodi

Izvor: Akter, 16.Mar.2015

Prijava za kupovinu stanova u okviru projekta "Beograd na vodi" počela je danas, a zainteresovani kupci to mogu učiniti na sajtu belgradewaterfront.com..Zainteresovani se mogu prijaviti i na telefon 011 7 888 888 ili..besplatnim pozivom na 0800 300 888...Pozivanjem info centra nije moguće saznati...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.