Počela isporuka šećera

Izvor: S media, 02.Mar.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela isporuka šećera

Republičke robne rezerve počele su danas isporuku 3.000 tona šećera koji će se u trgovinama širom Srbije prodavati po ceni od 98 dinara za kilogram.

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da su obezbedjene dovoljne količine da u narednih šest meseci bude plasirano po 3.000 tona šećera na tržište i da se tako "preduprede špekulacije o nestašici".

Vlada odobrila prodaju jeftinijeg šećera

Milosavljević je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Dis hipermarketu u Zemunu kazao da je prošle godine ostvaren rekord sa više od 490.000 tona proizvedenog šećera, kao i izvoznom kvotom za EU od 180.000 tona.

Direktor Republičkih robnih rezervi Goran Tasić je rekao da se javilo 40 zainteresovanih trgovaca sa oko 1.300 prodajnih mesta za prodaju više od 2.000 tona šećera.

Šećera nema, cene skaču

On je izrazio očekivanje da će do kraja nedelje biti završeno potpisivanje svih ugovora i da će dinamika stizanja u maloprodajne objekte zavisiti od trgovaca.

U radnjama šećer iz robnih rezervi

Trgovci će šećer plaćati 82,5 dinara po kilogramu, a u maloprodaji prodavati po ceni od 98 dinara, a trgovci su u obavezi da šećer otplate u roku od 30 dana.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao jeftiniji šećer

Izvor: RTS, 02.Mar.2011

Prema najavama Republičke robne rezerve, danas je počela isporuka šećera prodavnicama širom Srbije. Cena tog šećera je, kako je saopštilo Ministarstvo trgovine i usluga, 98 dinara za kilogram, a obezbeđene su dovoljne količine...U pojedine prodavnicama jutros je, prema najavi iz Republičkih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.