Putnička vozila čekaju na graničnim prelazima od 30 do 150 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022, 07:09

Putnička vozila čekaju na graničnim prelazima od 30 do 150 minuta

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 70 minuta, a na izlazu 80 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu i ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 150 minuta, a na Šidu, na izlazu 60 minuta.

Putnička vozila na Batrovcima čekaju 45 minuta da uđu u zemlju, a 90 da izađu.

Na graničnom prelazu Gostun, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, koliko se čeka i na prelazima Jabuka i Šipljani i to prilikom ulaska u zemlju.

Na prelazu Kotromani na ulazu i na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 45 minuta, dok je na prelazu Sremska Rača zadržavanje 60 minuta.

Na auto-putu E-65 na deonici petlja Horgoš - petlja Subotica, u smeru ka Novom Sadu zbog radova na demontaži i montaži zaštitne ograde do 19. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Na putu Brnjica- Dobra vozila se do 30. novembra puštaju naizmenično zbog radova na rehabilitaciji.

U naselju Četereže na putu Žabari - Bošnjak do 31, avgusta saobraćaj se zbog radova na sanaciji kolovoza odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Naizmeničnim propuštanjem vozila saobraćaj se do 31. avgusta odvija i na obilaznici oko Sombora, na deonici Bački Breg - Sombor, a radovi se izvode od 7 do 16 časova.

Izmene saobraćaja zbog radova na putevima

Zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu tokom izvođenja radova na izgradnji auto-puta Ruma - Šabac, izmenjen je režim saobraćaja kod mesta Jarak u smeru prema Hrtkovcima, saopštio je AMSS.

Saobraćaj u zoni gradilišta će se odvijati neometano, shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, koja se odnosi na redukciju brzine kretanja, zabranu preticanja i pravovremeno upozoravanje vozača na vozila koja se sa gradilišta uključuju/isključuju na državni put.

U toku su radovi na pojačanom održavanju državnog puta I B reda broj 13, na deonici Zrenjanin - Ečka, od kružnog toka kod autobuske stanice, preko nadvožnjaka.

U zoni radova saobraćaj se odvija u jednosmernom režimu, a vozilima iz pravca Zrenjanina biće omogućen nesmetan pristup od kružnog toka, preko nadvožnjaka, prema izlazu iz grada.

Vozila koja dolaze ka Zrenjaninu, iz pravca Ečke, biće preusmerena na alternativni pravac: ulicama Pančevačkom - Despota Stefana - Dr Laze Kostića - Pere Dobrinovića.

Planirano trajanje izvođenja radova na ovoj deonici je 62 dana.

Od 15. 8. godine do 5. 9. 2022. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na kolovozu na državnom putu I B reda broj 25, na deonici Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

U periodu od 7 do 17 časova izvode radovi na obeležavanju oznaka na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Novi Sad Jug - Stara Pazova, u smeru ka Staroj Pazovi i to od 08. do 15.avgusta desna ivična linija, a od 15. do 31.avgusta razdelna i leva ivična linija.

Do 20. avgusta izvodiće se radovi na asfaltiranju državnog puta II A reda broj 227, na deonici Strojkovce - Leskovac.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova.

Alternativni putni pravac tokom obustave je lokalni put Donja Jajina - Gornja Jajina.

Od 8. do 12. avgusta u periodima od 8.30 do 12 časova i od 14 do 17 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na državnom putu II B reda broj 415, na deonici Velika Lomnica - Buci - Jastrebac.

U periodima od 12 do 14 i nakon 17 časova, saobraćaj se odvija normalno, navedeno je u saopštenju AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Na Gradini i Batrovcima automobili čekaju SAT I PO

Izvor: Blic, 12.Avg.2022

Prema informacijama AMS S, na graničnim prelazima Gradina i Batrovci putnička vozila na izlazu se jutors zadržavaju oko sat i po.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.