Petrović: Neće biti poskupljenja šećera

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Neće biti poskupljenja šećera

Ministar poljoprivrede Dušan Petrović izjavio je danas da šećer neće poskupeti , jer za to ne postoji ni jedan dobar razlog. - Stavili smo tržište hleba pod kontrolu, a isto ćemo učiniti i sa tržištem ulja, mesa i mleka - najavio je Petrović.

Dušan Petrović, ministar poljoprivrede, izjavio je danas da neće biti poskupljenja šećera do kraja godine, jer nema razloga za to.

On je rekao da Srbija ima prinos od 50 tona šećerne repe po hektaru, količina >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šećera u repi je veća nego prošlogodišnja, i da nema dileme i da će proizvodnja šećera biti veća.

- Zbog toga nema razloga za poskupljenje šećera, i nadam se uskoro to više neće biti tema razgovora - rekao je Petrović i dodao:

Petrović: Građani da ne strahuju od poskupljenja

Petrović: Priština krši CEFTA sporazum

- Stavili smo pod kontrolu tršište hleba tako da hleb sava sada košta 46 dinara. Očekujem da ćemo uskoro pod kontrolu staviti i proizvodnju ulja, šećera i mesa i da više nećemo strahovati od stalnih poskupljenja osnovnih životnizh namirnica.

Petrović je takođe najavio da će rezultati liberalizacije tržišta goriva biti vidljivi do kraja ove i sledeće godine.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.