Petrov: Ne vidim zašto ne bismo imali novi popis stanovništva

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Avg.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrov: Ne vidim zašto ne bismo imali novi popis stanovništva

ZAGREB - "Kad me pitate tko bi bio bolji kandidat, ja ne vidim razlog zbog kojeg bi se moglo nominirati Plenkovića ili Milanovića boljim kandidatom od mene", izjavio je Božo Petrov, čelnik Mosta, koji predlaže - novi popis stanovništva!

Čestitao je Vlahi Orepiću, nakon što je upitan je li njegova izjava o prebivalištima u Vukovaru politički opasna.

"Ja u ovom trenutku mogu čestitati gospodinu Orepiću na onome što radi kroz Ministarstvo unutarnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << jer policija provodi zakon RH. Žao mi je što se svaka stvar pokušava ispolitizirati u trenutku. Kad se ista akcija provodila i u dalmatinskom zaleđu i u Zagrebu, o tome ništa nitko nije govorio. Danas, kad se to isto provodi u nekom drugom kraju Hrvatske, kao Vukovaru, javljaju se neki koji pokušavaju steći na tome političke bodove. Tu nema političkih bodova, provodi se zakon, koji se mora provoditi na cijelom teritoriju RH", kazao je za RTL.

Ček predlaže da se provede - novi popis stanovništva, već na pola puta do novog roka!

"Popis stanovištva pravljen je 2011. U međuvremenu se situacija mijenja. Ukoliko dođe do situacije u kojoj se to dramatično promijenilo, ili iziskuje novi popis stanovništva, ne vidim razlog zašto se ne bi radio novi popis stanovništva. Ali radi ovoga slučaja, nazivati gdina. Orepića različitim imenima, govoriti da on govori opasne stvari, mislim da je neutemeljeno."

Upitan je zatim je li to njegov, odnosno Mostov, nagli zaokret u desno, te zašto toliko ulaziti u teren HDZ-a.

"Ovo nije nikakav teren desnoga, ovo je provođenje zakona i mora se perovoditi zakon u RH", kazao je dodajući da ih su ih nazivali i komunistima, a danas ih nazivaju i ustašama.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.