Petrov: Dopunsko poskupljuje, ali druge stvari će pojeftiniti

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrov: Dopunsko poskupljuje, ali druge stvari će pojeftiniti

ZAGREB - Čelnik Mosta Božo Petrov danas je na Markovom trgu uoči sjednice Vlade komentirao aktualne teme poput smjena u vrhu policije i najavljenih poskupljenja u zdravstvu.

''Mogu reći da ovo što se događalo nije na kraju nešto što se može slaviti. Ljudi koji su odgovorni trebaju podnijeti odgovornost. Meni je problematična zapovjedna odgovornost jer zapovjednik ne mora uvijek biti krivac. No dok se krivac ne nađe samo se ovo može napraviti'', komentirao je Petrov smjene >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << u policiji.

Medijske najave povećanja participacije s 10 kuna na 15 kuna Petrov je u izjavi novinarima pred Banskim dvorima nazvao "insinuacijama", a što se tiče poskupljenja police dopunskog zdravstvenog osiguranja rekao je kako se dugo razmišljalo koliko treba podići taj iznos.

Nikome u Vladi to nije drago, ali ako želimo održati sustav stabilnim i ako želimo održati naše društvo solidarnim radi svih onih koji ne mogu platiti dopunsko osiguranje, trebalo je to podignuti za 19 kuna, kazao je. Neće doći do drugih povećanja, ustvrdio je.

''Dopunsko osiguranje poskupljuje, ali neke druge stvari za građane će pojeftiniti'' kazao je Božo Petrov.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.