Izvor: Kamatica.com, 16.Dec.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti put dodeljene školarine

Po jubilarni, peti put, Eurobank EFG uručila je danas pedeset Školarina u pojedinačnoj vrednosti od po 1.000 evra najboljim studentima državnih univerziteta u Srbiji.  Grupi od 50 najboljih studenata u Srbiji, Školarine su uručili Božidar Đelić, potpredsednik Vlade za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj, Žarko Obradović,...

Nastavak na Kamatica.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jubilarni peti put dodeljene Eurobank EFG Školarine

Izvor: Economy.rs, 16.Dec.2010

Po jubilarni, peti put, Eurobank EFG uručila je danas pedeset Školarina u pojedinačnoj vrednosti od po 1.000 evra najboljim studentima državnih univerziteta u Srbiji.

Nastavak na Economy.rs...

Po 1.000 evra za pedeset studenata

Izvor: Danas, 16.Dec.2010

Eurobank EFG dodelila je juče, peti put zaredom, 50 stipendija najboljim studentima državnih univerziteta u Srbiji. Stipendije od po 1.000 evra uručene su apsolventima ili studentima završnih godina sa univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, koji imaju prosek preko 9,5, odlično...

Nastavak na Danas...

Đelić: Na izgradnju Centra za promociju nauke će biti utrošeno 20 miliona evra

Izvor: Beta Video, 17.Dec.2010, 13:32

BEOGRAD- Ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić: Na izgradnju Centra za promociju nauke će biti utrošeno 20 miliona evra (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.