Petar Škundrić predsednik Skupstine akcionara NIS-a

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Škundrić predsednik Skupstine akcionara NIS-a

Petar Škundrić izabran je na mesto predsednika skupštine akcinara NIS-a. On je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je kompanija ostvarila u 2010. godini.

Skupština akcionara Naftne industrije Srbije izabrala je danas Petra Škundrića za svog predsednika , saopštila je ta kompanija.

"Kao predsednik Skupštine akcionara NIS-a zadovoljan sam pozitivnim rezultatima koje je kompanija ostvarila u 2010. godini. Dinamika poslovanja kompanije u 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godini dozvoljava da se nadamo da će ovogodišnji rezultati premašiti pokazatelje iz prošle godine", izjavio je Škundrić.

Imunitet samo za govor u parlamentu

Gorivo opet poskupljuje!

Škundrić: O Kolubari sredinom juna

U sastav Upravnog odbora NIS-a su, prema rezultatima glasanja akcionara, ušli Nikola Martinović, Slobodan Milosavljević, Danica Drašković, Igor Antonov, Vladislav Barišnjikov, Kiril Kravčenko, Aleksandar Krilov, Vadim Jakovljev, Stanislav Šekšnja i Anatolij Černer.

Na trećoj godišnjoj sednici Skupštine akcionara NIS-a, za članove Nadzornog odbora kompanije izabrani su Božo Stanišić, Milivoje Cvetanović i Maksim Šahov.

Na sednici su usvojeni finansijski i konsolidovani finansijski izveštaji NIS-a za 2010. godinu, a za nezavisnog revizora finansijskih i konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2011. godinu izabrana je kompanija Prajsvoterhauskupers.

Skupština akcionara NIS-a utvrdila je i izveštaj nezavisnog revizora Prajsvoterhauskupers o sprovedenoj nezavisnoj reviziji finansijskih izveštaja kompanije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.