Peking će vrijeme potrebno za otvaranje poduzeće skratiti na pet dana

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Mar.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking će vrijeme potrebno za otvaranje poduzeće skratiti na pet dana

PEKING - Peking planira vrijeme potrebno da se otvori tvrtka smanjiti s prosječno 22 radna dana koliko je bilo potrebno u 2017. na pet radnih dana, sve s ciljem poboljšavanja pekinškog poslovnog okoliša, sudeći prema obavijesti vlade koja je izdana u nedjelju.

U obavijesti koju su zajednički objavile vlasti nadležne za općinska, porezna i pitanja javne sigurnosti je navedeno da će Peking do kraja mjeseca poduzeti potrebne mjere kako bi se registracija poslovnih subjekata >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << mogla dovršiti u pet radnih dana.

Prijestolnica će promovirati online registraciju i porezni sustav kako bi olakšala proceduru.

U Pekingu radi 2,1 milijun poduzeća, što je 47,52 posto više nego prije pet godina. Više od 500 000 njih su poduzeća koja se bave nekim vidom tehnologije, što je za 121 posto više nego prije pet godina.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.