Pavičić Vukičević: Neću preuzeti grad

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Sep.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavičić Vukičević: Neću preuzeti grad

ZAGREB - Ni Milan Bandić jučer nije demantirao informacije da će dati ostavku na mjesto zagrebačkog gradonačelnika i kandidirati se za predsjednika RH.

To je objavio tjednik Nacional navodeći da će umjesto Bandića Zagreb preuzeti njegova zamjenica i bliska suradnica Jelena Pavičić-Vukičević (što zakon omogućava).

Ona je pak jučer jedina demantirala dio informacije koji se odnosi na nju. Za Večernji list je rekla da nije točno da će ona preuzeti dužnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << gradonačelnice u toj operaciji.

"Ostalo nemam namjeru komentirati. Ne znam tko će se kandidirati, a tko neće. Ne bavim se kalkulacijama", rekla je jučer Jelena Pavičić-Vukičević.

Bandić je jučer novinarima tek odgovorio: "Najvažnije je da je čovjek zdrav", kad su ga upitali za informacije iz tog tjednika.

Poznato je da je Bandiću nedosanjani san postati predsjednik RH. Neuspješno se za gradonačelnika Hrvatske, kako Bandić to kaže, kandidirao 2009. godine kada je u drugom krugu izgubio od Ive Josipovića.

Predsjedničke izbore 2014. godine propustio je jer je bio uhićen u sklopu Uskokove akcije u kojoj je tada palo više njegovih suradnika.

Bandić je ljetos najavio da će o svojoj kandidaturi reći krajem rujna i da će to biti iznenađenje.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.