Papa Franja postavio poruku na vrata stana - Ne kukajte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa Franja postavio poruku na vrata stana - "Ne kukajte"

Ako se neko pitao šta papa Franja misli o ljudima koji se stalno žale, odgovor je okačen na vratima njegovog skromnog stana u Vatikanu: "NE KUKAJTE".

Na italijanskom jeziku i slovima u crveno-plavoj boji piše da "prekršitelji pate od sindroma stalnog osećaja žrtve, kao i od manjka humora, te sposobnosti rešavanja problema".

Fotografija znaka objavljena je na internet stranici Vatikan Iisajdera, a potvrdio ju je urednik Andrea Torineli, novinar blizak papi Franji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je ga je intervjuisao nekoliko puta, preneo je Index.hr.

"Kazna se udvostručuje ako se prekršaj počini u prisutnosti dece. Da biste iz sebe izvukli ono najbolje, koncentrišite se na svoj potencijal, a ne na svoja ograničenja", stoji u dodatku teksta.

I na kraju poruka: "Prestanite da kukajte i poboljšajte svoj život".

Znak je papi nedavno dao italijanski psiholog i autor knjiga o samopomoći Salvo Noe.

Papa Franjo mu je tada obećao da će iz štosa staviti znak na ulazna vrata svog stana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Papa Franja postavio poruku na vrata stana: NE KUKAJTE

Izvor: Blic, 15.Jul.2017

Ako se neko pitao šta papa Franja misli o ljudima koji se stalno žale, odgovor je okačen na vratima njegovog skromnog stana u Vatikanu: "NE KUKAJTE"...Na italijanskom jeziku i slovima u crveno-plavoj boji piše da "prekršitelji pate od sindroma stalnog osećaja žrtve, kao i od manjka humora, te...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.