Palić Film Festival – Srbija ostaje među nekoliko država u Evropi bez politike u vezi sa položajem žena u filmskoj industriji

Izvor: Danas, 22.Mar.2024, 12:03

Palić Film Festival – Srbija ostaje među nekoliko država u Evropi bez politike u vezi sa položajem žena u filmskoj industriji

Prema francuskoj organizaciji za istraživanje i obuku Lab Femmes de Cinéma, u 2023 godini, Srbija se našla među pet evropskih država koje nisu uvele i nisu planirale da uvedu mere u cilju promovisanja boljeg položaja žena u svojoj filmskoj industriji, saopšteno je Festival evropskog filma Palić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Festival na Paliću: Srbija bez statistike o položaju žena u filmskoj industriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024

Srbija ostaje među nekoliko evropskih država koje nemaju politiku i statistiku u vezi sa položajem žena u filmskoj industriji, saopštili su iz Festivala evropskog filma na Paliću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.