Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić u PIK Bečeju: Dobri efekti stečajnog postupka

BEČEJ -

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, posetio je PIK Bečej, gde se uverio u dobre efekte stečajnog postupka koji je pokrenut pre godinu dana.

Poljoprivredno-industrijski kombinat (PIK) Bečej u proteklih godinu dana otkako se nalazi u namenskom stečaju, ostvario je dobit od milion i po evra, istakli su predstavnici stečajne uprave tog preduzeća.

Pajtić je rekao da je pokrajinska vlada, iako formalno nema nadležnosti nad procesom privatizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokrenula program revitalizacije 29 kompanija koje su bile ugrožene zbog loše privatizacije.

"U ovom trenutku, 8.000 ljudi je zaposleno u tim preduzećima i sve svoje potencijale smo upregli u očuvanje tih firmi: Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj Vojvodine, Institut za ratarstvo, a uveli smo i programe zapošljavanja. Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo sve te kompanije uspeli da stavimo na noge", rekao je Bojan Pajtić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PIK Bečej se oporavlja od dugova

Izvor: RTS, 11.Apr.2012

Poljoprivredno-industrijski kombinat Bečej u proteklih godinu dana ostvario dobit od milion i po evra, kažu predstavnici stečajne uprave...U proteklih godinu dana otkako se nalazi u namenskom stečaju PIK Bečej je ostvario dobit od milion i po evra, rekli su predstavnici stečajne uprave tog preduzeća...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.