Pad evra u odnosu na dolar tokom prepodneva

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Nov.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad evra u odnosu na dolar tokom prepodneva

Evro je pao tokom prepodneva pod uticajem izjave Mario Draghi-a da je ECB spremna i na dodatne poteze kako bi podstakla brži oporavak regionalne ekonomije.

Kao deo ovog programa ECB je počela sa kupovinom pokrivenih obveznica koje su podržane grupom kredita kao što su stambeni krediti. Ovaj način finansiranja smatra se najsigurnijim tipom duga koji banke prodaju. Tokom današnjeg dana nema značajnijih ekonomskih izveštaja kako u zoni evra tako ni u SAD-u. Tokom evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << tragovanja valutni par EUR/USD pao je 1.00%

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne prodaje kao i RSI. Cena je probila donju Bolindžer traku tako da je moguć rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška: 1.22000

Primarni otpor: 1.25800

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 1.24050 sa prvom metom na 1.24250 i drugom na 1.24450

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 1.23950 onda je moguć dalji pad na 1.23550

Komentar: MACD je u zoni prekomerne prodaje kao i RSI. Cena je probila donju Bolindžer traku tako da je moguć rast cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.24050

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.