Pad dinara istanjio novčanike

Izvor: Danas, 03.Maj.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad dinara istanjio novčanike

Ukupna potraživanja banaka prema stanovništvu skočila su za prva tri meseca ove godine skoro koliko i za celu prethodnu. Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije, građani su bankama na kraju marta dugovali čak 610,2 milijarde dinara, što je rast od 26,3 milijarde dinara u odnosu na kraj decembra. Poređenja radi, tokom čitave 2011. dug građana prema bankama porastao je za samo 31,4 milijarde dinara, što znači da je od početka godine brzina zaduživanja građana skočila skoro 3,4 puta.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slab dinar nas gura u dugove

Izvor: Kamatica.com, 04.Maj.2012, 11:37

Ukupna potraživanja banaka prema stanovništvu skočila su za prva tri meseca ove godine skoro koliko i za celu prethodnu. Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije, građani su bankama na kraju marta dugovali čak 610,2 milijarde dinara, što je rast od 26,3 milijarde dinara u odnosu na kraj decembra....

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.