Izvor: B92, 15.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PTK tuži Telenor

Beograd -- Kompanija "Pošta i telekom Kosova" tužila je norveški Telenor, tražeći odštetu od 400 miliona evra, prenose kosovski mediji.

Tužba je podignuta zbog navodne štete koju je norveška kompanija prouzrokovala jedinom lokalnom operatoru mobilne telefonije "Vali", prilikom postavljanja antena na teritoriji Kosova i Metohije.

Predstavnici PTK-a nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju da je tužba podneta, a kako B92 nezvanično saznaje, opštinski sud u kome je tužba podneta trenutno razmatra da li je nadležan.

U Telenoru kažu da nisu obavešteni o toj tužbi i da ne žele da komentarišu to pitanje dok ono ne bude zvanično potvrđeno.

Opširnije na ekonomskom portalu B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.