PROVALJENA NOVA PREVARA NA SRPSKIM PIJACAMA: Odmah sam se ispovraćala, Jednom sam se vratio i gađao ih u glavu time što su mi uvalili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 21:49

PROVALJENA NOVA PREVARA NA SRPSKIM PIJACAMA: "Odmah sam se ispovraćala", "Jednom sam se vratio i gađao ih u glavu time što su mi uvalili!"

Stari čvarci donose nove probleme.
Pojedini potrošači upozoravaju na novu prevaru na pijacama. Naime, navode da pojedini prodavci prilikom kupovine čvaraka mušteriji uvaljuju i stare, buđave čvarke pored onih svežih kako bi prodali i tu stariju robu.
Na društvenoj mreži X pojavila se objava jedne korisnice koja tvrdi da je prevarena.
- Nakon godinu dana danas teška srca kupim malo čvaraka na pijaci u Staroj Pazovi, 1.500 dinara kg. I podvale nam izmešane nove i jako stare čvarke. I mi očekujemo da nam bude bolje - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.
- Na pijaci na Banjici isto tako, kao dugo tu rade prodaju, i povoljna im cena čvaraka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.