PREVARANTI SE DOSETILI! USISIVAČ ZA 350 DINARA, ALI..! Hteli da obmanu ljude, udružili se u komentarima, a prave cene idu i do 140.000  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 08:26

PREVARANTI SE DOSETILI! USISIVAČ ZA 350 DINARA, ALI..! Hteli da obmanu ljude, udružili se u komentarima, a prave cene idu i do 140.000 (FOTO)

Dosetili se kako da prevare ljude.
Na jednoj Fejsbuk stranici se pojavila informacija da je jedna naša firma koja se bavi prodajom bele tehnike raskinula ugovor sa poznatim brendom usisivača i da se preostale zalihe prodaju po simboličnoj ceni od 351 dinar po komadu.
Navode da se poslednji komadi sklanjaju kako više ne bi zauzimali mesto u skladištu, te da je firma sa brendom prekinula saradnju i da je to bio glavni razlog za ovakav potez.
Međutim, na sajtu koji se bavi prodajom ovih artikala usisivač je i dalje u ponudi, s tim da je vrlo primetno da se njegova cena ovde kreće od 50.000 dinara za najjeftniji model pa do čak 140.000 za one sa najdubljim džepom. Lako je zaključiti da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.