PREMIJER VUČIĆ U NOVOM SADU: Obišao pogone fabrike Delfi Pakard (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER VUČIĆ U NOVOM SADU: Obišao pogone fabrike Delfi Pakard (FOTO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku kompanije Delfi Pakard u Novom Sadu, koja proizvodi električnu i elektronsku opremu za putnička i komercijalna vozila.

Njega je, u pratnji direktora Delfija za Evropu, Srednji Istok i Afriku Vinsenta Pagarda, ministra privrede Gorana Kneževića, predsednika Vlade Vojvodine Igora Mirovića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, na ulazu u kompleks dočekao veliki broj građana.

Fabrika u Novom Sadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutno zapošljava 1.500 radnika i za potrebe širenja kapaciteta i dalje je u potrazi za zainteresovanim kandidatima sa područja Novog Sada i okoline.

Sedište kompanije "Delphi Automotive PLC" je u Gilingemu u Velikoj Britaniji a ima proizvodne pogone u 44 zemlje sveta.

U fabrici Delfi zaposleno je 1.400 ljudi, koliko nije ni u jednoj drugoj u poslednjih 30 godina, ali premijer, kako je rekao, ne očekuje pohvale, već suprotno, napade: - Nemojte da brinete, napadi na vladu će biti još veći i jači, svakog dana će izmišljati sve gore i teže stvari, i to i spolja i iznutra - rekao je Vučić.

Ipak, poručio je, ma koliko bilo teško "i lično i politički i na svaki drugi način", nastaviće da se bori za građane i našu zemlju, "pa, dokle god bude mogao".

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.