PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Počinje nova era i nov vek za naše Valjevo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 12:44

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Počinje nova era i nov vek za naše Valjevo (VIDEO)

Stižu nove investicije na zapad Srbije, svi imamo razloga za zadovoljstvo

Predsednik Aleksandar Vučić danas je obradovao čitavu zemlju najavom novih ulaganja od strane nemačkih kompanija u našu zemlju. Ovog puta naročitog razloga za zadovoljstvo su imali Valjevci, u čiji grad dolaze dve nemačke fabrike, o čemu je govorio predsednik Vučić u svojoj objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

- Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se borili da dovedemo investitore u Valjevo i ovo je divna vest, pre svega za Valjevce.

- Od izgradnje brze saobraćajnice Lajkovac-Valjevo, koju ćemo gledati da ubrzamo njen završetak, prvi put smo uspeli i položićemo tokom leta kamen temeljac za izgradnju fantastičke nemačke fabrike za više od 500 zaposlenih.

- A  zatim još jedna bolja vest - pregovarali smo godinama - da još jedna nemačka fabrika dođe u valjevo. Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, bilo bi novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo...

- Počinje nova vera i nov vek za naše Valjevo. Valjevci čestitam!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.