POZNATA DEČIJA POSLASTICA NESTAJE SA POLICA! HITNO se sklanja sa tržišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:03

POZNATA DEČIJA POSLASTICA NESTAJE SA POLICA! HITNO se sklanja sa tržišta

Zbog prisustva plastičnih fragmenata Milka čokoladica povučena sa mekedonskog i hrvatskog tržišta.

Čokoladica Milka Oreo od 37 grama povlači se i iz prodavnica u Severnoj Makedoniji zbog prisustva plastičnih fragmenata, saopštila je danas Agencija za hranu i veterinu.

Serijski broj proizvoda je OSK0934652, a rok upotrebe povučenih proizvoda je 18. avgust ove godine. Podsetimo, prethodno je spomenuta čokoladica povučena sa hrvatskog tržišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Telegraf" je kontaktirao kompaniju Mondelez, kako bi proverili da li će ova odluka uticati i na naše tržište.

- Sigurnost naših potrošača i kvalitet naših proizvoda su, kao i uvek, naš najveći prioritet. Zbog toga smo, kao meru predostrožnosti, započeli povlačenje našeg proizvoda Milka Oreo Bar (37g) sa tržišta Hrvatske zbog mogućeg prisustva malog komada plastike u određenoj seriji proizvoda. Ovaj slučaj odnosi se isključivo na proizvod Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18.8.2024, LOT brojem OSK0934652 18:28 01 i BAR kodom 7622210721785 odštampanim na pakovanju. Navedeni proizvod sa ovim konkretnim detaljima nije prisutan na tržištu Srbije - rekli su iz kompanije.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.