POTVRĐENA INFORMACIJA: Auto-put od Sofije do srpske granice za dve godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENA INFORMACIJA: Auto-put od Sofije do srpske granice za dve godine

Bugarski ministar Želiazkov je rekao da su radovi na bugarskoj strani deonice auto-puta u toku te da je njihov cilj da auto-put na bugarskoj strani završe do kraja 2021. godine.

Bugarski deo auto-puta Beograd-Sofija će biti gotov do 2021. godine istaknuto je na sastanku srpskog resornog ministarstva i kolega iz Bugarske.

Kako je navedeno, trasa auto-puta na srpskoj strani je već gotova i nalazi se na samo nekoliko kilometara od granice između Srbije i Bugarske. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Srpski deo auto-puta je već u Dimitrovgradu, jedan ili dva kilometara od srpsko-bugarske granice. Do jeseni autoput će biti završen do granice i potpuno završen - najavljeno je posle sastanka sa bugarskim kolegom u Dimitrovgradu.

Ambasador Bugarske u Srbiji Radko Vlajkov rekao je da je imao priliku da pokaže kako obe strane govore istim jezikom, jezikom povezivanja koji je u interesu građana.

Dve zemlje će, takođe, raditi na ubrzanoj elektrifikaciji pruge.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: PROJEKAT "PAKLENI PRESRETAČ" Upoznajte MiG 41, NAJBRŽI VOJNI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.