POTPISAN VAŽAN PROTOKOL: Predsednik otkrio detalje - oglasio se odmah nakon sastanka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:08

POTPISAN VAŽAN PROTOKOL: Predsednik otkrio detalje - oglasio se odmah nakon sastanka (FOTO)

Vučić se oglasio na svom Instagram profilu nakon sastanka.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom predsednika Republike Koreje Songmin Đangom.

Nakon sastanka, on se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu i otkrio detalje sastanka:

- Danas smo potpisali Protokol o saradnji između Republike Srbije i Republike Koreje i razgovarali o jačanju sveobuhvatnih bilateralnih, multilateralnih i ekonomskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosa, kao i o pitanjima od značaja i interesa za obe strane.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Specijalni izaslanik Đang mi je uručio i pismo predsednika Republike Koreje Jun Suk Jola u kojem je moj uvaženi kolega izrazio nadu da će ova poseta dati novi impuls našoj saradnji - otkrio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.