POSLODAVAC SVOJIM GESTOM ODUŠEVIO CEO REGION: Vozač kamiona otkrio celu priču, IMA I TAKVIH ŠEFOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 18:36

POSLODAVAC SVOJIM GESTOM ODUŠEVIO CEO REGION: Vozač kamiona otkrio celu priču, IMA I TAKVIH ŠEFOVA

Dobio je besplatan ručak.
Iako se danas češće mogu čuti primedbe na račun poslodavaca koji ne isplaćuju plate redovno ili ih smanjuju bez povoda ili obećavaju povećanje koje nikada ne stiže, tu i tamo se pojavi priča koja iznova pokazuje da fer i dobri poslodavci i dalje postoje. Priča o lepom gestu jednog od tih "dobrih" poslodavaca deli se društvenim mrežama.
Radi se o razgovoru između vlasnika prevoznčke kompanije i zaposlenog vozača kamiona. Portal Večernji list prenosi da se kamiondžija odmarao na jednom parkingu u Italiji, o čemu je obavestio svog šefa koji je potom zatražio da mu pošalje svoju lokaciju.
- Vidim da ima restoran. Večeraj u restoranu, plati novcem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.