POSLEDNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK! Kada će vam biti uplaćeno 100 EVRA ako se registrujete POSLEDNJEG DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 07:27

POSLEDNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK! Kada će vam biti uplaćeno 100 EVRA ako se registrujete POSLEDNJEG DANA

Novac se ne isplaćuje po redosledu prijavljivanja.

Još četiri dana ostalo je za prijavljivanje građana za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra, pošto je poslednji dan kada će država uvažiti prijavljivanje 5. jun. Dakle, ukoliko se još niste prijavili, petak je poslednji rok da to učinite.

Do sada se za tu pomoć putem sajta Uprave za trezor ili telefonski prijavilo oko 4,2 miliona građana.

Onima koji se budu prijavili poslednjeg dana novac će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti isplaćen do 7. juna.

Novac se ne isplaćuje po redosledu prijavljivanja i dinamika isplate ne zavisi od toga ko se kojeg dana prijavio, već od toga u kojoj banci je prijavljen račun.

Penzionerima i primaocima socijalne pomoći novac je već isplaćen.

Ukoliko državljanin nema tekući račun, potrebno je da se pri podnošenju prijave izjasni u kojoj banci želi da mu se otvori jednokratni namenski račun. Nakon toga, račun će automatski biti otvoren, bez ikakvih troškova. Nakon što državljanin podigne novac, namenski račun će biti ugašen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.