POSAO VAM LOŠE IDE? Francusko-srpska privredna komora nudi podršku, evo uslova za prijavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSAO VAM LOŠE IDE? Francusko-srpska privredna komora nudi podršku, evo uslova za prijavu

Konkurs je otvoren za projekte iz svih industrija

Francusko-srpska privredna komora pozvala je preduzeća koja su tek počela poslovanje i one koje planiraju da pokrenu biznis da se prijave za njihov program.

Reč je o programu besplatne jednogodišnje mentorske podrške za razvoj biznisa "Start ap akcelerator".

Kako je saopšteno, kandidati se mogu prijaviti do kraja februara 2017. godine, a biće odabrano do tri start ap preduzeća ili tri tima koje će u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narednih godinu dana besplatno savetovati direktori i menadžeri najvećih francuskih kompanija koje posluju u Srbiji.

Odabrani kandidati automatski će postati članovi Francusko-srpske privredne komore, čime im se pruža mogućnost da ostvaruju poslovne kontakte i u široj francusko-srpskoj poslovnoj zajednici.

Na konkurs za "Start ap akcelerator" Francusko-srpske privredne komore mogu se prijaviti sva start ap preduzeća koja su osnovana pre najviše godinu dana i preduzetnici do 40 godine starosti, sa prebivalištem u Srbiji.

Mogu se prijaviti i timovi do tri osobe, od kojih je najviše jedan strani državljanin.

, s tim što se savetuje da oni na neki način uključe moderne tehnologije i budu orijentisani na globalno tržište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.