PORODICA ZA POSAO DADILJE NUDI 117.000 EVRA: Oglas koji je šokirao sve, ovo ne bi svako mogao da radi, BITNA I DISKRECIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 17:42

PORODICA ZA POSAO DADILJE NUDI 117.000 EVRA: Oglas koji je šokirao sve, ovo ne bi svako mogao da radi, BITNA I DISKRECIJA

Jedna imućna porodica objavila je oglas u kome traže dadilju za svog psa.

Porodica je objavila oglas za dadilju za pse s punim radnim vremenom i platom od 127.227 dolara, odnosno 117.282 evra godišnje, prenose mediji.

Naš stalni klijent traži izuzetnu i vrlo iskusnu dadilju za pse koja će pružiti vrhunsku negu za njihova dva voljena psa - stoji u opisu posla na LinkedInu.

- Oni zaista traže nekog vrhunskog u svom poslu ko može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osigura opštu dobrobit, sreću i sigurnost njihovih pasa - dodaju.

U oglasu koji je objavila agencija Fairfax and Kensington stoji da bi odabrana osoba živela s porodicom u Londonu i "pružala brigu i pažnju bez premca psima, tretirajući ih kao cenjene članove porodice“.

Specijalista za zapošljavanje Džordž Dan izjavio je za Kennedy News kako je ovo prvi put da je agencija objavila posao dadilje za pse, a otkako je objavljen prošle nedelje, oglas je već videlo gotovo 400 potencijalnih kandidata.

-Plata je prilično nečuvena. Klijenti su milijarderi koji traže najbolju uslugu, pa kad su u pitanju njihovi psi, rado će platiti. Kada novac nije problem, ljudi žele najbolje, a vi privlačite najbolje s najboljom platom -r ekao je.

Prema popisu poslova na web-stranici za zapošljavanje, od dadilje bi se zahtevalo da nadgleda sve lekove za pse i prevoz na sastanke, kao i da razvije režim vežbi "koristeći pozitivne tehnike motivacije za održavanje i poboljšanje njihove obuke“.

Prema oglasu, svaka osoba koja namerava da se prijavi treba da bude spremna "da radi neredovno, uključujući večernje sate, vikende i praznike, kako bi se prilagodila potrebama pasa i rasporedu porodice“.

Za radno mesto takođe se traži kandidat koji ima "sposobnost rukovanja osetljivim informacijama s najvećom diskrecijom i poverljivošću“, navela je porodica.

Dan je odbio da otkrije rasu pasa i identitet porodice i dodao kako posao ide sa šest nedelja godišnjeg odmora, ali to nije uvek zagarantovano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.