PONOVO NEREDI NA ULICAMA CRNE GORE! Patriote blokirale saobraćaj, auto-kolone u nekoliko gradova

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 22:32

PONOVO NEREDI NA ULICAMA CRNE GORE! Patriote blokirale saobraćaj, auto-kolone u nekoliko gradova

Neredi na ulicama

 Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta.

Osim u Podogorici, auto-kolone su održane Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Beranama, Baru, Bijelom Polju i Mojkovcu, a učesnici su nosili državne zastave Crne Gore.

Učesnici auto-kolone u Podgorici okupili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se u naselju Zabjelo kod grafita Krsta Popovića, odakle su krenuli u vožnju ulicama grada, prenosi CdM.

Kako dodaju podgoričke "Vijesti" pojedini učesnici auto-kolone prekrivali su registracije automobila nalepnicima na kojima je pisalo "Crnogorski pokret", a neki su registarske oznake prekrivali i zaštitnim maskama. Prekrivanje registarskih oznaka je prekršaj.

Učesnici auto-kolone su, okupivši se ispred zgrade parlamenta u prestonici Crne Gore, prekršili mere donete u cilju sprečavanja širenja zaraznih bolesti.

Prema merama koje su na snazi u Crnoj Gori, zabranjeno je okupljanje stanovništva, kako u zatvorenim, tako i na otvorenim javnim mestima, kako i prisustvo i zadržavanje više od dve punoletne osobe na otvorenom javnom mjestu.

Kako je ranije najavljeno, svake nedelje će se organizovati skupovi u svim crnogorskim opštinama, uz poruku da "slobodna i večna Crna Gora nikada neće nestati".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.