POČELA JE ISPLATA: Na račune POLA MILIONA građana danas je leglo 100 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 19:47

POČELA JE ISPLATA: Na račune POLA MILIONA građana danas je leglo 100 evra

Od privrednika stižu pohvale na račun Ministarstva finansija.

Za jednokratnu pomoć od 100 evra za sve punoletne građane, do sada prijavilo 4 miliona i 50.000 ljudi. Poslednji rok za prijavu je 5. jun. Danas je na račune 500.000 građana isplaćena pomoć.

Iz ministarstva je rečeno da će u narednih 5 dana biti isplaćeni svi koji su se prijavili.

- Ovo je prilika da pokažemo koliko je država stabilna i jaka, ova mera je potpuno opravdala očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rečeno je iz Ministarstva.

Dodato je i da će neko potrošiti taj novac u prodavnici, neko za plaćanje računa, ali da se time pokreće prodajni i proizvodni ciklus, da slične mere sprovode velike sile, Japan i SAD, i da su to apsolutno opravdane ekonomske mere.

Naglašeno je da od privrednika i građana stižu pohvale usled sačuvanih privrednih kapaciteta, te da ćemo uspeti da imamo najveći rast od svih zemalja u Evropi, evriozona je pala na minus 3,3 %, mi 5% rasta ekonomije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.